Een heerlijke vakantie!

Heerlijk... Een weekend weg in een chalet bij één van de Oostappen Vakantieparken! Kom je ook?

Een weekend weg in een luxe chalet

Wie wil dat nou niet? Bij de Oostappen Vakantieparken beleef je een heerlijke vakantie voor jong en oud. Spetteren in het subtropisch zwemparadijs, spelen in het indoor speelpaleis, genieten van een hapje en drankje op het terras, relaxen aan het strand en nog veel meer! Ook een weekendje weg in een chalet? Kijk dan hier voor alle mogelijkheden.

Weekend weg chalet

Voor jong en oud!

Wist je dat de Oostappen Vakantieparken tijdens de schoolvakanties een spetterend animatieprogramma hebben? Het animatieteam staat klaar om jou en je kinderen spetterende shows en gezellige vakantiedagen te bezorgen! Dat wil je toch ook niet missen? 

Boek hier je weekend weg

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op 0900-9677 (0,90 per gesprek). 

(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen Parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!

Let op! Momenteel is alleen Vakantiepark Hengelhoef geopend. Vanaf 27 maart 2020 kun je ook weer terecht op alle andere Oostappen Vakantieparken. Tot dan!